jump to navigation

Program Suara Anak Muda July 11, 2008

Posted by AMK Hulu Kelang in Ceramah, Hulu Klang, Program AMK.
trackback

Satu program ceramah masyarakat telah berjaya dianjurkan dengan jayanya pada 10 Julai 2008 pada jam 9.30 Malam bertempat di Dewan Masyarakat Jalan AU5C/10, Lembah Keramat. Program yang dihadiri oleh lebih kurang 500 orang itu telah diserikan dengan kehadiran nama-nama besar seperti Saudara Shamsul Iskandar Mat Akin (Ketua AMK Malaysia), Saudara Khairul Anwar Ahmad Zainuddin (Ketua AMK Selangor), YB Yusmadi Yusof (Ahli Parlimen Balik Pulau) dan juga jemputan khas YB Hj. Saari Sungib (ADUN Hulu Kelang), Program tersebut telah dipengerusikan oleh Saudara Zainol Abidin Mohamed.

Ceramah Anjuran AMK Hulu Kelang dengan kerjasama AMK Gombak dan Jawatankuasa ADUN Hulu Kelang bertujuan untuk menyampaikan maklumat terkini situasi politik semasa tanahair. Berikutan kemelut politik yang semakin hari semakain hangat, rakyat memerlukan penerangan yang lebih tepat kerana hampir keseluruhan media tanahair telah ditapis dan lebih Pro kepada pihak pemerintah.

Program seumpana ini perlu diadakan dengan lebih kerap diselurh kawasan meliputi segenap lapisan masyarakat untuk memberikan gambaran sebenar polimik pilitik tanahair yang semakin goyah. Rakyat juga perlu diingatkan supaya tidak takut untuk melakukan perubahan dan menyuarakan pendapat supaya penindasan dan kekejaman pihak pemerintah dapat dihentikan. Perjuangan perlu diteruskan bagi memperbaharui tekad memperjuangkan hak bangsa Malaysia.

Terima Kasih kepada semua pihak yang terlibat secara lansung dan tidak lansung dalam menjayakan progam tersebut. Juga jutaan terima kasih kepada mereka yang hadir, semoga mereka mendapat manfaat dan infomasi berguna dariada program tersebut. Tidak lupa kepada petugas-petugas AMK Hulu Kelang yang telah membantu sedaya upaya sepanjang berjalannya program ini.

Lawan Tetap Lawan!!!!

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: